Inspiratie & innovatie

Hoe je badkamer en toilet standaard worden afgewerkt en ingericht verschilt per project. In veel gevallen wordt een woning opgeleverd met het ‘Comfort-pakket’: comfortabel en tijdloos. Naast het Comfort-pakket kennen we de pakketten ‘Luxe’ en Excellent. Héérlijke badkamers, van alle gemakken voorzien. Je keuze voor ‘Comfort’, ‘Luxe’ of ‘Excellent’ wordt vooral bepaald door het formaat en de kleur van de vloertegels, het afwerkingsniveau, de kranen en je keramiek.

Wil je een wat meer exclusieve badkamer en toilet, dan kies je voor het inrichten en aankleden op maat. Binnen de stijlen ‘Nordic Modern’, ‘Industrial Concrete’, ‘Landelijk Modern’ en Natural is er alle ruimte om deze sanitaire ruimtes qua kleuren, sfeer en comfort helemaal naar wens uit te laten voeren.

Op deze website krijg je alvast een goede eerste indruk. Ervaar alles ook live in ons Wooniversum.

Inrichten en aankleden op maat

Geef je eigen draai aan je badkamer en toilet en kies voor maatwerk. Het kan binnen de stijlcollecties Nordic Modern, Industrial Concrete, Landelijk modern en Natural. Natuurlijk is zelf combineren óók mogelijk!

Stel je badkamer volledig zelf samen op basis van sanitair en tegelkeuzes binnen de vier stijllijnen. Maak een keuze uit de vele kleuren, vormen en formaten, sanitair, meubels en accessoires.Vind samen met je kopersbegeleider de juiste combinatie en bepaal zo je eigen uitstraling, comfort en prijs.

Nordic Modern

Waan je in Scandinavië met ‘Nordic Modern’, door het gebruik van lichte, warme kleuren en veel natuurlijke materialen. Geniet daarnaast van de enorme bergruimte, die deels flexibel in te richten is.

Industrial Concrete

Houd je van robuust en industrieel, dan sluit Industrial Concrete vast aan bij je interieurwensen. Stoere, doorleefde kleuren en robuuste accenten brengen een industriële en ruimtelijke sfeer in je badkamer en toilet. In de badkamer is er volop opbergruimte voor je handdoeken en andere badkamerartikelen.

Stoer en warm tegelijk. Een heerlijke badkamer om samen in te genieten van je comfortabele duobad. Stel zelf je badkamer en toilet samen op basis van ons aanbod aan tegels, meubels en sanitair.

Landelijk modern

Met Portugese patroontegels als basis voor je badkamer en toilet en bereik je een ingetogen en landelijk resultaat. Creëer rust, ruimte en een warme huiselijke sfeer door patroontegels te combineren met eenvoudige tegels. Budgettair is deze variant bovendien erg interessant. Bekijk een aantal combinaties live in onze stijlkamers.

Natural

Warm, gezellig en toch strak. Alles komt bij elkaar bij ‘Natural’, waarbij strak vormgegeven meubels en accessoires worden gecombineerd met natuurlijke kleuren en structuren. Je badkamer en toilet ogen natuurlijk en puur. Kies voor een extra huiselijke beleving een vloer met visgraatstructuur of leisteen-look. Het interieur oogt basic, warm en zonder poespas en is geheel greeploos uitgevoerd. Wit, grijs en natureltinten hebben de overhand. Dit is een topsegment badkamer, met een zeer luxe en hoogwaardige afwerking.