Hoe je badkamer en toilet standaard worden afgewerkt en ingericht verschilt per project. In veel gevallen wordt een woning opgeleverd met het ‘Comfort-pakket’: comfortabel en tijdloos. Naast het ‘Comfort-pakket’ kennen we de pakketten ‘Luxe’ en ‘Excellent’. Héérlijke badkamers, van alle gemakken voorzien. Je keuze voor ‘Comfort’, ‘Luxe’ of ‘Excellent’ wordt vooral bepaald door het formaat en de kleur van de vloertegels, het afwerkingsniveau, de kranen en je keramiek.

Wil je een wat meer exclusieve badkamer en toilet, dan kies je voor het inrichten en aankleden op maat. Binnen de stijlen ‘Nordic Modern’, ‘Industrial Concrete’, ‘Landelijk Modern’ en ‘Natural’ is er alle ruimte om deze sanitaire ruimtes qua kleuren, sfeer en comfort helemaal naar wens uit te laten voeren.

Op deze website krijg je alvast een goede eerste indruk. Ervaar alles ook live in ons Wooniversum.

Innovatie

Ook als het gaat om wooncomfort, water- of energieverbruik, of het gebruik van materialen staan de ontwikkelingen bepaald niet stil. Wij volgen innovaties en trends op de voet. Zijn concepten al klaar voor de woningbouw? Dan maken ze al snel deel uit van ons aanbod, klaar om te realiseren in jouw woning.

Altijd optimaal wooncomfort dankzij de laatste innovaties – Wooniversum