Wooniversum helpt kopers van een woning in aanloop naar en tijdens het bouwproces op allerlei fronten, zoals bij het maken van bouw- en inrichtingskeuzes en bij de coördinatie van bouwwerkzaamheden.

Je komt hiervoor in aanmerking als:

 1. Je aannemer of bouwbedrijf is aangesloten bij het Koninklijke VolkerWessels concern;
 2. Je woning onderdeel uitmaakt van een nieuwbouwproject
 3. Je aannemer Wooniversum opdracht heeft gegeven om de kopersbegeleiding te verzorgen.

Hierover informeert je aannemer je.

Gaat Wooniversum de kopersbegeleiding voor je verzorgen? Dan zijn onderstaande zaken voor je van toepassing.

 1. Bezoek aan het Wooniversum
  Zodra de koopovereenkomst is getekend, nodigt je kopersbegeleider je (net als alle andere kopers  binnen het nieuwbouwproject) uit voor een bezoek aan Wooniversum. Je bezoekt onze showroom en ervaart live alle mogelijkheden die we je kunnen bieden op het gebied van inrichting en afwerking;
 2. Kopersbegeleiding
  Als koper van een woning krijg je bij ons een vaste kopersbegeleider. De kopersbegeleider kent alle processen, procedures en ins and outs binnen het bouwproces. Met hem of haar bespreek je al je vragen wensen en kijk je vooruit naar de toekomst. Denk aan de indeling van je woning, een uitbouw of dakkapel, inrichting en afwerking, het koopcontract en financiële zaken, zoals de gevolgen voor financiering en/of je hypotheek.
 3. Informatie, coördinatie en communicatie
  Wij willen dat je niet alleen in een droomhuis gaat wonen, maar dat je ook plezier beleeft aan het proces zelf.
  Om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste manier wordt geïnformeerd verloopt de informatievoorziening, de communicatie en de coördinatie van alle overeengekomen bouwwerkzaamheden via het Wooniversum.
  Gedurende de bouw sturen we regelmatig nieuwsupdates met informatie over jouw nieuwbouwproject. Heb je tussentijds vragen? Dan neem je contact op met je kopersbegeleider.
 4. Kopersbijeenkomsten en kijkdagen
  In aanloop naar en tijdens de bouw organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor alle kopers. Maak vooral van deze gelegenheden gebruik om je uitgebreid te laten informeren, kennis te maken met je toekomstige buurtgenoten en met eigen ogen de voortgang van de bouw te bekijken. Natuurlijk mag je bij kijkdagen ook leveranciers meenemen om ter plekke zaken op- en in te meten!
  De data van deze dagen en bijeenkomsten worden ruim vooraf gepland en uitgebreid gecommuniceerd.

Een soepel bouwproces

Wooniversum_Een_soepel_bouwproces_schema

Een soepel bouwproces met een gedroomd resultaat. Dat is waar wij voor gaan.